GREATH LENGTS

Voor onze hairextentions werken wij met het gerenommeerde merk Great Lengths.
wij hebben hier al 23 jaar ervaring mee, door deze ruime ervaring bent u bij ons aan het juiste adres of u nu een verleng, verdikking of accent wil.

Katja Schuurmans, Tatjana, Tanja Jess, zijn enkele van de beroemdheden die bekend staan om hun prachtige haardos van Great Lengths.

Wij werken met de revolutionaire methode met ultrasone golven waardoor haren en hoofdhuid niet beinvloed worden, doordat er geen warmte aan te pas komt, met als resultaat een mooie nauwelijks voelbare of zichtbare bonding en geen schade aan het haar of de huid.

waar ligt de oorsprong van de extentions zult u zich afvragen,
Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar-strengen mogelijk. Daarom gebruikt Great Lengths uitsluitend onbehandeld en uitstekend verzorgd natuurlijk haar – met een intacte schubbenlaag.

Europees haar is doorgaans in geringe hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is het vaak reeds chemisch behandeld en daarom niet geschikt.

Indiaas haar biedt de optimale oplossing. Gezien dezelfde genetische afkomst komt het met de basisstructuur van het Europeese haar het meest overeen. En gelukkig wordt het door de Indiase vrouwen bij huwelijksrituelen geofferd! Het tot vlecht gebonden haar wordt afgeknipt en heeft hierdoor een kerngezonde en perfecte, in één richting lopende, schubbenlaag. En daarmee is het in deze vorm optimaal geschikt voor de verwerking van natuurhaar-strengen.
Deze zijn dan ook van hoogwaardig kwaliteit en perfect voor de extentions.

Door een speciaal osmoseproces worden de kleurpigmenten aan het haar onttrokken. Vervolgens wordt het met duurzaam blijvende verven gekleurd en al naar gelang de gewenste lengte en haartype tot kleine strengen samengebonden.

De extentions zijn leverbaar in 5 lengtes van 20 tot 60 cm, en in meer dan 50 intensieve en natuurlijk glanzende kleuren.

Indien u interesse hebt bel voor een vrijblijvende advies naar Yes Haarmode