BEAUTY BY DORIEN

Posted by
Comments are closed

Sinds 1 november 2014 zijn wij een samenwerking aangegaan met het alom bekende instituut Dorien.

Zij hebben een productenlijn ontwikkeld waarmee wij in de salon werken en waar wij ook verkooppunt van zijn. Dus laat u overtuigen (bv door middel van een reinigende behandeling vanaf €24.95) van de overweldigende resultaten die u kunt behalen door het gebruik van deze geweldige productenlijn.

Visie

Onze visie op de schoonheid van elke vrouw is dat we haar  huid kunnen verbeteren en verjongen tot een stralend uiterlijk, met de meest hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en excellente huidverzorgingsproducten.  Onze missie is dat iedere klant na elke behandeling stralend naar huis gaat. Door jarenlange ervaring kunnen wij de conditie van iedere huid beoordelen en bepalen welke behandelingen het beste resultaat geven om iedere huid optimaal te stimuleren en te verjongen.

Unieke, hoogwerkzame ingrediënten

Sinds 2011 werken wij gericht aan de ontwikkeling van de nieuwste generatie in huidverbetering voor de dagelijkse verzorging thuis, die de huid echt verjongt, steviger en soepeler maakt. Alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Daarom zijn alle producten in de huidverbeteringslijn Beauty By Dorien  ontwikkeld op wetenschappelijke basis. Uniek zijn de hoogwerkzame ingrediënten, die elkaar in de huid versterken. Wij zijn er trots op een eigen lijn te hebben, met een unieke combinatie van werkstoffen, die het niveau van de conventionele kwaliteitsproducten overstijgt. De allerbeste verzorging voor uw kostbare huid, elke dag bij u thuis. Beauty By Dorien wordt volgens strenge farmaceutische richtlijnen geproduceerd onder ISO-norm, in moderne laboratoriums. De producten zijn geheel vrij van parabenen en dierproefvrij.

Stijlvolle verpakkingen

Een huidverbeteringslijn van de hoogste kwaliteit verdient de mooiste en de beste verpakking. Dankzij de stijlvolle verpakkingen is Beauty By Dorien bij uitstek geschikt om als cadeau te geven aan een geliefd persoon en is het een sieraad op uw kaptafel of in uw styling corner. Een aantal specifieke producten is voorzien van een hygiënisch airless-pompsysteem dat zorgt voor optimaal behoud van de unieke ingrediënten.

Logo

Als we de B in het logo van Beauty By Dorien spiegelen, ontstaat er een vlinder. De vlinder symboliseert fragiele schoonheid, een dagelijks moment van gratie en geluk. Gebruik dagelijks onze huidverbeteringsproducten en laat de schoonheid van uw huid opbloeien.