BEL ONS : 0412 622 987

beautysalon in Oss

Yes Haarmode is een gezellige en gemoedelijke kapsalon in Oss.
Onze klanten zijn speciaal en dat laten we ze graag ervaren. Wij nemen de tijd voor een uitgebreid advies waarin we de wens van de klant vertalen naar een passende look. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze creativiteit te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken.
Bij Yes Haarmode streven wij in ons werk naar de hoogste kwaliteit en staan we altijd klaar met een lekkere kop koffie.

Wat doen we

Beautysalon is Oss
_______________

Zoekt u een leuke trendy beautysalon in oss, kom dan langs bij kapsalon Yes Haarmode in Oss. Wij werken uitsluitend met een professioneel en ervaren team.

Bereikbaarheid en parkeren – Yes haarmode kapper Oss
Yes haarmode is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen bevinden zich direct voor de deur en in de omgeving. Onze entree is geschikt voor minder valide personen.

Beautysalon Oss – Yes Haarmode 
Onze inpandige beautysalon is onderdeel van Yes Haarmode en u kunt na uw kappersbehandeling natuurlijk ook terecht voor een beauty behandelingen. Reinigen, harsen, epileren, wimpers, wenkbrauwen en verven zijn enkele van de behandelingen die wij uitvoeren.

Wij zijn van alle markten thuis zijn, niets ons te gek is. Wij maken veel mogelijk en dit alles voor een betaalbare prijs. De koffie klaar staat.

Op zoek naar jouw nieuwe look ?

Maak direct een afspraak bij onze kapsalon in Oss. Laat je inspireren en adviseren door onze ervaren medewerkers. Mooi klassiek, de laatste trends, de nieuwste look. Wij zijn van alle markten thuis – Yes Haarmode.

Haren knippen €21,90
Haren verven  vanaf €33,85
Beauty & Wenkbrauw 
Bruidskapsel per uur €60 & Visagie €40

Maak uw afspraak

Reserveer nu en bel : 0412 622 987
_______________

openings tijden

Dinsdag        08:30 – 18:00
Woendag      08:30 – 18:00
Donderdag   08:30 – 18:00
Vrijdag           08:30 – 18:00
Zaterdag       08:00 – 16:00

Gesloten op zondag en maandag

Tijdens de corona maatregelen werken wij met aangepaste openingstijden, deze kunnen afwijken van de normale openingstijden. Bel of mailt u ons voor het maken van een afspraak.

Onze locatie

Van uw kapper en beautysalon in Oss – Yes Haarmode

© 2020 YES HAARMODE | DESIGN BY LETS MAKEIT.NL