KERATHERAPY

Gezonder, gladder en glanzender haar – maandenlang!

 

Keratherapy

Geïnspireerd door glamour van de Miami lifestyle en gemotiveerd door de schadelijke effecten van de zon, vocht en zout water op het haar, heeft Keratherapy een range keratineproducten ontwikkeld, die vrouwen (en mannen) gezonder, gladder, glanzender en pluisvrij haar geven.

Keratherapy is internationaal een van de meest innovatieve, professionele keratine merken met een keratine- menu en voor ieder haartype en budget een passende behandeling. Een keratinebehandeling is een echte ‘health-boost’ voor het haar. Het haar voelt gezonder, gladder en makkelijker handelbaar, terwijl het mooier zal glanzen en nauwelijks meer zal pluizen.

Alle Keratherapy producten zijn samengesteld met de exclusieve Kerabond Technology, die de algehele gezondheid, conditie en beheersbaarheid van het haar enorm verbetert.

De range bestaat uit een menu professionele keratine-behandelingen, een Moisture Collectie voor de verzorging van het haar, een Volume lijn, een Styling & Finishing lijn en een range met Grey Root Concealers.

 

Keratine-behandelingen: Keratherapy biedt verschillende keratinebehandelingen, afhankelijk van de wensen van de klant. De nieuwste innovatie op het gebied van keratinebehandelingen is de Keratherapy Pure Renewal Plus.  Deze behandeling maakt het mogelijk om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken. Het fijne van deze keratinebehandeling is, dat u kunt kiezen voor krulreductie of juist krulbehoud, maar in beide gevallen zal de behandeling het haar een flinke health-boost geven, pluis aanpakken en het haar een prachtige glans geven. De behandelingen van Keratherapy zijn geen straighteners of relaxers. Keratherapy verbreekt niet de zwavelbruggen en en de resultaten van deze behandeling hoeven dus niet uit te groeien.

Een andere absolute topper is de nieuwe Keratin Booster. Deze Booster intensiveert de resultaten van de Pure Renewal Plus behandeling. De Booster kan als extra onderdeel van de Pure Renewal Plus behandeling worden gebruikt en maakt u haar nog gladder. En u kunt de resultaten van de Pure Plus behandeling verlengen door bijvoorbeeld iedere maand de Booster te gebruiken (in combinatie met het föhnen van uw haar).

Aftercare: Wanneer uw haar een keratinebehandeling heeft genoten, adviseren we u om uw haar altijd te wassen en verzorgen met de Keratherapy shampoo en conditioner of het masker. Deze producten houden de keratinebalans in uw haar op peil, waardoor u langer plezier zult hebben van uw behandeling en mooie haar.

Styling & Finishing: Keratherapy heeft ook een range met styling & finishing producten op basis van keratine. Deze producten zullen helpen uw haar te verzorgen en mooi in model te blijven, zonder uw haar te beschadigen of uit te drogen.

Ook wanneer u geen keratine-behandeling heeft gehad, kunt u de aftercare en styling & finishing producten van Keratherapy gebruiken voor de verzorging en styling van uw haar.

 

De Keratherapy behandelingen in Nederland en België zijn 100% formaldehyde-vrij.

www.keratherapy.nl