KEUNE STYLING EN VERZORGING

wij werken met het merk KEUNE, dit is vooral bekend van het tv programma Next Hair Guru, met Ilham Mestour.
Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche.

Wij werken met de styling-line en de care-line van keune, binnen het stylingconcept is er voor ieder haartype en ieder kapsel en wens een passend product. Of u nu houdt van een wetlook, een spiky kapsel of een soupele natuurlijke valling, er is voor ieder wat wils. De prijzen variëren van €9.35 tot €10.45, dus zoals u ziet volop keus voor een redelijke prijs.

Care-line staat voor de exclusieve verzorginglijn van Keune, voor ieder type haar is er een shampoo en evt conditioner en of masker of leave in product, maar ook aan hoofd/haar problemen is gedacht en daarvoor is natuurlijk op een oplossing. En dit alles voor een prijs tussen €13.80 en €23.95.

Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune – samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers – haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten. Met de slogan ‘The Art of Hair Design” onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en originaliteit.

keune is als bedrijf erg betrokken bij mensen met een verstandelijke beperking. Ieder dag komen er ca 17 mederwerkers van De Wissel werken bij Keune, zij werken onder begeleiding en rekening houdend met hun persoonlijke capaciteiten samen met andere aan de inpaklijnen, waardoor zij zich erg goed voelen en deel van de maatschappij. Als dat niet een schoolvoorbeeld is van sociale betrokkenheid!!!!!

Dus kom langs en ervaar de geweldige kwaliteit van de keune voor een betaalbare prijs.