Over ons

Zoekt u een leuke trendy kapsalon in Oss, kom dan langs bij kapsalon YES HAARMODE te Oss. Wij werken met en zonder afspraak (afspraken hebben wel voorrang) dus of u nu geknipt, geföhnt of gekleurd wil worden U kunt altijd bij ons terecht. Heren dames en kinderen zijn welkom om in onze gemoedelijke sfeer gekapt te worden door zeer professioneel en ervaren personeel.

Ook zijn wij reeds 2 jaar op rij verkozen tot leukste kapsalon van Oss en zelfs in 2014 zijn we geëindigd bij de top 3 van noord brabant bij de verkiezing “beste kapsalon van nederland” namens de kapsalon award 2014. Hierbij worden salons beoordeeld op deskundigheid, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit, behandeling ,sfeer en schoon&netjes.

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste medewerksters, variërend van 22 tot 50 jaar, hierdoor gaat ervaring en hippe trends hand in hand, dus zoals u begrijpt is jong en oud bij ons aan het juiste adres. Wij hebben dan ook een kinderkorting op woensdagmiddag en een extra korting voor de 65+ers op donderdag. Ook hebben wel al 25 jaar ervaring met het zetten van haarextentions van Great Lenghts, hiermee bieden wij u een haarverdikking, haarverlening of geven we uw kort kapsel een leuk trendy accent. Laat u door ons daarover vrijblijvend informeren en inspireren.

Voor uw mooiste dag, uw trouwdag, kunnen wij ook een passend pakket bieden, naast het verzorgen van uw bruidskapsel hebben wij ook ervaren visagisten in dienst die naast een geweldig kapsel ook een prachtige make-up voor u kunnen verzorgen.

Yes haarmode is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen, en ook hebben wij een toegang voor invalide. Wij vinden het fijn als onze klanten blij en tevreden de deur uitgaan en dat ook nog voor een zeer betaalbare kappersprijs. En of dat nog niet alles is, hebben wij ook inpandig een beautysalon, hier kunt u tijdens uw kappersbehandeling ook terecht voor beautybehandelingen zoals reinigen harsen epileren en wimpers en wenkbrauwen verven.Dus schroom niet en kom een kijkje nemen in onze gezellige kapsalon en u zult zien dat we van alle markten thuis zijn, niets ons te gek is, en dat we veel mogelijk maken, en dit alles voor een betaalbare prijs.

 

Hopelijk tot snel, wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Team YES HAARMODE