KERATINE BEHANDELING

Je haar in therapie?

 

Stel je eens voor… drie maanden lang het meest glanzende, gezonde en pluisvrije haar dat je je maar kunt voorstellen. Welke vrouw droomt daar nou niet van?

Keratherapy is een professionele keratinebehandeling, die je bij de kapper kunt laten doen en die geschikt is voor ieder haartype. Uniek aan deze keratinebehandeling is dat je er tevens voor kunt kiezen of je jouw krullen wilt behouden of dat je haar juist gladder wordt, zonder het gebruik van formaldehyde. De keuze is aan jou. De behandeling bestaat uit topkwaliteit keratine, essentiële oliën en vitaminen die zorgen voor onmiddellijk herstel van het haar.  Deze keratinebehandeling is namelijk een wash out behandeling, wat inhoudt dat de treatment na de behandeling wordt uitgespoeld en je direct het resultaat kunt ervaren. Je verlaat stralend de kapsalon en kunt direct weer alles met je haar doen.

Of wil U eerst ervaren wat een keratinebehandeling voor u kan doen, voor U is er een minibehandeling, dit betekend het heerlijke gevoel van de keratherapy voor 2 weken. Laat u overtuigen!!

Heb jij dof, beschadigd of weerbarstig haar? Kan jouw haar wel een flinke boost keratine gebruiken? Gun jezelf een keratinebehandeling van Keratherapy. www.keratherapy.nl

Bel ons of kom bij ons langs voor alle verder informatie.