HAREN VERVEN IN OSS

Hip Hot of Basic, wij zijn van alle markten thuis. Wij houden onszelf continue op de hoogt van de laatste trends op haarkleur gebied en laten u daar graag van meegenieten.  wij werken met KEUNE tinta en semi kleuringen.

Wat het doet

Gemaakt met de beste ingrediënten, inspireert Keune Tinta Color tot eindeloze creativiteit. Vier redenen om nu Tinta Color te gebruiken:
1. Intensieve verzorging
2. Zijdezachte glans
3. Lange houdbaarheid door UV bescherming
4. Geeft niet af op de hoofdhuid.

Waarom het werkt

Tinta Color is een crème op basis van kokosnootolie die de hoofdhuid beschermt tegen afgeven. Het heeft een romige parelmoertextuur, is makkelijk te mengen en beschermt het haar tijdens de kleurbehandeling. Het geheim van Tinta Color is de Triple Color Protection, die bestaat uit:

ZIJDEPROTEÏNE
Zijdeproteïne herstelt en voedt beschadigd haar. Haar in een goede conditie blijft langer levendig doordat de pigmenten in de haarstructuur worden opgesloten. Onmiddellijk na het uitspoelen is de verbeterde conditie van het haar te voelen en te zien.

UV-BESCHERMING
Solamer UV protector beschermt het haar tegen UV-straling en kleurvervaging.

LP 300 KLEURSTABILISATOR
De Tinta Cream Developer bevat LP 300, die zorgen voor een betere hechting van de pigmenten in de haarstructuur en het haar beschermen tijdens de kleurbehandeling. Het resultaat is een lange houdbaarheid van de kleur.